Geen categorie

Helmplicht op snorscooters word werkelijkheid!

Door Covid-19 is er een versneld proces gemaakt van de helmplicht voor snorscooters en dit gaat per 1-10-20 in. Dit komt allemaal omdat de ziekenhuizen worden overspoeld door gewonden van snorscooter ongelukken, hierdoor hebben de ziekenhuizen minder plek voor Covid-19 patienten en daarom hebben ze een petitie getekend voor een helmplicht op snorscooters.

6 Replies to “Helmplicht op snorscooters word werkelijkheid!

  1. Wat een kut regel. Nederland komt altijd met onzin regels. De overheid pakt je gewoon in je kont. Ik ben hier tegen!! Je scooter mag al niet snel en dit erbij. Ik ga hier zsm een klacht indienen. Godverdomme ik ben echt heel erg boos. Ik ga tegen werken en ga express me scooter opvoeren en zonder helm rijden.(:

    Mvg hendrik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *